Over ons

Wij zijn twee entrepreneurs die sinds 2002 samenwerken. Vanuit onze verschillende achtergronden werken we samen aan Coaching Plaza. Hans heeft meer dan 35 jaar ervaring met coaching. Hij is docent en organisator van de international Advanced NLP Health Certification Training en geeft geaccrediteerde cursussen in patiënt coaching voor artsen. In de loop van de jaren heeft hij zich daarnaast ontwikkeld als acteur en verhalenverteller.

De carrière van Tamara begon met haar eigen internationale theatergezelschap. Hiermee heeft ze meer dan 20 voorstellingen gemaakt. Ook was ze docent op verschillende hogescholen en universiteiten. In 1996 is ze aan een tweede studie en loopbaan begonnen in de psychologie. Sinds 2005 is zij met name bezig in de gezondheidszorg als psycholoog/therapeut, coach, supervisor, intervisor en procesbegeleider.

In 2009 hebben we samen het NLP Health kenniscentrum Gezond Denken & Doen opgericht. Onze missie is om een NLP Health Community te creëren en zo een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welbevinden van anderen.

In 2012 is Stichting DeRuimte ontstaan. Ons eigen pand DeRuimte is gelegen in Breda en is een voormalig schoolgebouw dat nu onder meer ruimte biedt om te vergaderen, coachen en workshops te volgen. Het dient daarnaast ook als theater voor onze (therapeutische) theater voorstellingen die wij maken voor ouderen in verzorgingstehuizen. 

In DeRuimte kan je de belangrijke waarden van ons terugvinden. We zijn gericht op duurzame en gezonde veranderingen op persoonlijk en team-vlak. Naast persoonlijk commitment zijn verbinding, werkplezier en gepassioneerd samenwerken belangrijke waarden. Eigenschappen waarin we onszelf herkennen zijn: nuchter, analytisch, empatisch, creatief, oorspronkelijk, oplossingsgericht, ecologisch en praktisch.